La Capsa Ambulant d'Artistes

Un projecte de mediació de “El Teler de Llum”, Centre d'Art de Tarragona.

L’ENTORN DE TAMARIT COM A ESPAI CREATIU

25/08/2015

nilhortsinia01_esthercpCAT

A principis de juliol la Capsa Ambulant d’Artistes i en Nil Bartolozzi van fer parada a lHort de la Sínia (Tamarit)  per fer un taller interactiu entorn la idea d’art, paisatge i natura.

nilhortsinia05_esthercp

En Nil va desenvolupar el seu discurs sobre la impòrtancia del medi natural en la seva obra i la possibilitat de treballar aquest imaginari visual i els materials que ens facilita: pedres, llavors, canyes, terra, fulles, pigmets, paper… Foren capaços de barrejar-se i de crear coses noves.

nilhortsinia06_esthercp          nilhortsinia08_esthercp

Per l’artista, art i natura configuren una simbiosi sorprenent i atzarosa on el procés creatiu es desenvolupa a l’aire lliure amb materials orgànics i objectes trobats. L’activitat va finalitzar amb un taller on els participants de totes les edats van esdevenir artistes.

nilhortsinia11_esthercp

Veure totes les imatges

ESP

El entorno de Tamarit como espacio creativo

A principios de julio la Capsa Ambulant d’Artistes y Nil Bartolozzi hicieron parada en l’Hort de la Sínia (Tamarit)  para desarrollar un taller interactivo entorno la idea de arte, paisaje y naturaleza. Nil desarrolló su discurso sobre la importancia del medio natural en su obra y la posibilidad de trabajar este imaginario visual y los materiales que nos facilita: piedras, semillas, cañas, tierra, hojas, pigmentos, papel… Se mezclaron y crearon cosas nuevas.

nilhortsinia13_esthercp             nilhortsinia12_esthercp

Para el artista, arte y naturaleza configuran una simbiosis sorprendente donde el proceso creativo se desarrolla al aire libre con materiales orgánicos y objetos encontrados. La actividad finalizó com un taller donde los participantes de totas las edades se convirtieron en artistas.

nilhortsinia16_esthercp         nilhortsinia14_esthercp        nilhortsinia17_esthercp

Ver todas las imágenes

%d bloggers like this: