La Capsa Ambulant d'Artistes

Un projecte de mediació de “El Teler de Llum”, Centre d'Art de Tarragona.

LA SISENA ACCIÓ PÚBLICA DE LA CAPSA, A L’HORT DEL CIRC

28/05/2015

Aquest dissabte dia 30 de maig a les 12h del migdia a l’Hort del Circ (nº 23 del Carrer dels Ferrers). Es realitzarà la 6ena acció pública de la “Capsa Ambulant d’Artistes”.

En Nil Bartolozzi sortirà de la “Capsa Ambulant d’Artistes” per mostrar-nos el seu univers. No estarà sol, l’acompanyarà en Roger Conesa (músic/cantautor) i la Txus Garcia (Rapsoda i performer de-generada).

Nil Bartolozzi

http://cargocollective.com/nilbartolozzi

fotomartialcamp_retoc (1)

Nil Bartolozzi Aymami neix a Barcelona l’octubre de 1985. Aviat es trasllada, amb la seva família, a Vespella de Gaià (Tarragonès). De família d’artistes, molt vinculat a l’art i a les expressions artístiques. Es defineix com un bon observador sempre atent a captar sensibilitats de tot tipus i als petits detalls. Artísticament es defineix com un artista fecund, valent i polivalent; sempre disposat a afrontar qualsevol format i disciplina, tot i que el seu mitjà preferit és el dibuix.

Descripció de l’acció pública

Captura postal cara captura postal dors

“Origen i Creació – Rizoma” és un espai mimètic on paisatge, experiència i art es barregen. En Nil Bartolozzi ens proposa reinventar un nou món sorgit a partir de la mirada atenta al Camp de Tarragona, a la seva gent, als seus colors, a les olors i a les formes. Una experiència sensible on cal estar atents per tal que entorn i emocions es confonguin.

L’Hort del Circ

lhort-del-circ-sobre-rodes
L’Hort del Circ es troba al centre històric de la ciutat, la Part Alta, al número 23-27 del Carrer dels Ferrers. Aquest projecte el gestiona l’Associació l’Hort del Circ.

L’Hort del Circ pretén ser un punt de trobada per la recerca d’un model de ciutat més sostenible que gestiona el seus recursos de manera racional. El que implica qüestionar-se l’ús de l’energia, de les matèries i dels residus, la producció d’aliments, fer experiments i mesurar resultats per difondre coneixements i reconduir-los per a un benefici comú.

%d bloggers like this: