La Capsa Ambulant d'Artistes

Un projecte de mediació de “El Teler de Llum”, Centre d'Art de Tarragona.

Pròxima Parada: Plaça del Rei

14/11/2014

Plaça del Rei_ecp

CAT

Una de les places més encantadores de la Part Alta de Tarragona està neguitosa perquè sap que, en poques hores, alguna cosa s’acosta.

I és que el mecanisme de la Capsa ja s’ha començat a posar en marxa per a la seva tercera Acció Pública. Aquest cop descobrirem l’univers creatiu de l’Albert, la Marta, en Txomin i en Pep; MÈNSULA STUDIO.

“Mènsula” explora múltiples àmbits: il·lustració, disseny gràfic, programació web, fotografia, animació… Disciplines diferents que tenen en comú la importància de la imatge; del disseny.

Precisament aquests dos conceptes seran els protagonistes durant l’acció, ja que els components de Mènsula centraran el seu discurs en el disseny d’etiquetes per a vins i olis.

Disseny és donar imatge a les idees. Tenir una idea; pensar-la, documentar-la i treballar-la deixant fluir la imaginació. El poder d’una bona idea rau en la forma en com es materialitza. Cuidar el detall i tenir en compte que “menys és més”. Fer senzill allò complicat, sorprendre, emocionar. Allò important és que el missatge arribi sense obstacles.

Veurem com n’és d’important que un bon vi vagi maridat amb una bona imatge.

Quan:

Dissabte 15 de novembre a les 12h

Amb:
Mènsula Studio; artistes a descobrir
Joan Pascual; home de teatre “accidental”
Lluc Queralt; artista convidat
Miguel Figini; expert en vins

Al finalitzar l’acció gaudirem d’un tast de vi i oli.

Mènsula Studio_Imatge Postals

(Fotografia: Esther Canals · Imatge: Mènsula Studio)

 

ESP

En una de las plazas más encantadoras de la Parte Alta de Tarragona se respira una aire nervioso, en pocas horas algo se cocerá allí.

El mecanismo de la Capsa Ambulant d’Artistes ya se ha puesto en marxa para la tercera Acción Pública. Esta vez descubriremos el universo creativo de Albert, Marta, Txomin y Pep:  MÈNSULA STUDIO.

“Mènsula” explora múltiples ámbitos: il·lustración, diseño gráfico, programación web, fotografía, animación… Disciplinas diferentes que tienen en común la importancia de la imagen; del diseño.

Precisamente estos dos conceptos serán los protagonistas de la acción, ya que los componentes de Mènsula centraran su discurso en el diseño de etiquetas de vinos y aceites.

Diseño es dar imagen a las ideas. Tener una idea; pensarla, documentarla y trabajarla dejando fluir la imaginación. El poder de una buena idea reside en la forma en cómo se materializa. Cuidar el detalle y tener en cuenta que “menos es más”. Hacer sencillo aquello complicado, sorprender, emocionar… Lo importante es que el mensaje llegue sin obstáculos.

Veremos la importancia que un buen vino se maride con una buena imagen.

Cuándo:

Sábado 15 de noviembre a las 12h

Con:
Mènsula Studio; artistas a descubrir
Joan Pascual; hombre de teatro “accidental”
Lluc Queralt; artista invitado
Miguel Figini; experto en vino

Al finalizar la acción disfrutaremos de una “cata” de vino y de aceite.

(Fotografía: Esther Canals · Imagen: Mensula Studio)

%d bloggers like this: