La Capsa Ambulant d'Artistes

Un projecte de mediació de “El Teler de Llum”, Centre d'Art de Tarragona.

COMENCEM! / ¡EMPEZAMOS!

01/10/2014

La Capsa Surt a la llum_od

CAT:

El dissabte passat la pluja ens va donar una treva. Un dia assolellat va acompanyar l’estrena de la Capsa, juntament amb molts amics i amigues, petits i grans, espontanis i convocades (unes 150 persones).

La Capsa Ambulant d’Artistes ja és una realitat!

L’actriu Mònica Glaenzel va donar la benvinguda, va explicar el projecte breument i va presentar al primer artista. L’Armand va sortir de la Capsa literalment per explicar-nos la seva feina i els seus quadres.

La tercera en aparèixer davant del públic va ser la Meritxell Cucurella-Jorba, qui ens va recitar tres poemes hipnòtics inspirats en l’obra.

El convidat d’honor, Ramon Pombo, paleta jubilat i músic, ens va interpretar les cases de l’Armand des del punt de vista del seu antic ofici, amb un to natural i sense prejudicis.

Quan les 4 veus van apagar el micro, va arribar el moment d’aixecar-se i tafanejar la Capsa (exposició, taller i objecte artístic per si mateix). Creant-se així, un mosaic de mirades, veus, olors i contactes que, tot fent el vermut, disfrutaren de la creativitat i del solet un dissabte de tardor.

(Imatges · Olga Dalmau)

ESP:

El pasado sábado la lluvia nos concedió una tregua. Un día soleado acompañó el estreno de la “Capsa”, junto con muchos amigos y amigas, pequeños y grandes, espontáneos e invitadas (¡unas 150 personas en total!).

¡La “Capsa Ambulant d’Artistes” ya es una realidad!

La actriz Mònica Glaenzel dio la bienvenida, explicó el proyecto y presentó al primer artista. Armand salió de la “Capsa” literalmente para explicarnos su oficio y sus cuadros.

La tercera en aparecer ante el público fue Meritxell Cucurella-Jorba, quien nos recitó 3 poemas hipnóticos inspirados en la obra.

Por último, el invitado de honor Ramon Pombo, paleta jubilado y músico, interpretó las casitas de Armand desde el punto de vista de su antiguo oficio.

Cuando las 4 voces apagaron el micro, llegó el momento de levantarse y cotillear la “Capsa” (exposición, taller y objeto artístico en si misma). Se creó así un mosaico de miradas, voces, olores y contactos que, mientras hacían el vermut, disfrutaban de la creatividad y del solecito de un sábado de otoño.

(Imágenes · Olga Dalmau)

L'Armand explica l'Arca de Noè_od

Anuncis
%d bloggers like this: